Rabu, 14 November 2012

Minyak kelapa Dara

Sana sini org bercakap pasal minyak kelapa dara. Best ke? Byk ke khasiatnya?
Seorang kawan telah memperkenalkan tentang minyak ni..
Teringin untuk mencubanya. Ha... tgk tadi dah ada dlm pigeon hole. Ha... nak cerita lebih2 tak berani sbb belum mencubanya sendiri.

Ha... ni dia rupa bungkusan luarnya. Dalam bahasa omputisnya Virgin Coconut Oil (VCO). Dalam bahasa melayunya minyak kelapa dara. Keluaran catalyst.

Datang dlm bentuk softgel. Ada 60 biji.  Ha.. dlm bentuk ni senang sikit nak ditelan jika dibandingkan jenis cecair..  confirm tak tertelan. Untuk wanita mengandung juga disarankan ambik supplement ni.

Untuk maklumat lanjut, sila baca di sini .



6 ulasan:

Irfa berkata...

ada jugak baca ttg ni tapi takde jual kat kedai kan?kena order dalam online
tu yg malas..kalau dh ada kesan,share ye

shida berkata...

ha... insyaallah... nanti apa2 kesan akan saya shrekan untuk anda semua..

Dzuhata berkata...

aku beli kat kedai yg jual bahan2 organik tu.. apa nama ntah.. natural health farm kot... tapi beli yg liquid... memula ja aku rajin makan pahtu lama2 malas hahaha~ dok ada lg sparuh botol... ntah bila nak sambung makan ntah... lepas makan aku perasan kulit aku jadi lembab... kulit kaki tangan pun dah tak kering & merekah... bibir mulut pun tak tak ngelupas... tapi muka aku ja jadi berminyak sket sebab mmg jenis muka berminyak... rambut cantik hehe~ cuma laki aku bising bau mcm india hahaha~

shida berkata...

klu catalyst ni pun ada yg jenis liquid.. tp aku tak sanggup nak telan...nanti membazir la pulak,,,

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani pengguna setia vco :-)

shida berkata...

wanieys.. patut kulit wani cantik...