Khamis, 28 Mac 2013

Set bersalin.

HAri ni nak bercerita pasal set bersalin.
 Anak pertama dan anak ke 2 aku guna set bersalin Afiat. Benda yang paling best untuk set afiat ni adalah bengkungnya... Ada herba dalam tu... best ja bila pakai. Harga pun boleh tahan.. tak sampai RM100.
Dan paling aku suka, jamu dia... bila mkn terus berpeluh.
ha.. ni rupanya set bersalin tu..

produk yang ke 2 yang aku teringin ialah Set bersalin Mandara,.. Ha.. korang pernah dgr tak jamu mandara? Untuk jamu mandara aku dah pernah try mkn sebelum pregnant hr tu// mmg berkesan. Harga set bersalin ni pun tak de la mahal sangat. Cuma RM150 ja.
ha... ni rupa set bersalin mandara.  Ada JM1 dan JM2, boreh, akar kayu, air florida, minyak angin dan barut.
tp tu la.. hati  dok was2 sbb dah terbiasa dengan afiat.

Dan yang ke 3 ilah Set bersalin Shaklee. Tak dak herba langsung. Tak dak boreh bagai... tak rasa mcm pantang la plak kan.. Tp  aku tgk ramai je org guna set bersalin shaklee ni.
ha tudia.. jenuh telan.  Tp yg ni aku tak pilih kot utk set bersalin. Insyaallah klu ada rezeki lebih, dok ingat nak beli  Energizing Soy Protein dan Alfalfa lepas pantang ni. Org kata sbg Milk booster,. Kira ok la kan???





4 ulasan:

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ramai yg review shaklee bagus

Aida Norliza berkata...

Sy kenal shaklee dgn set bersalin rm100. Alhamdulillah,skang da jd pengedar. Trus jatuh cinta sbb sgt membantu sy sht waktu pantang. Anak kene jaundice pun still lg blh amik.

Ayu Rashid berkata...

As Salam Shida.
boleh tak jika ayu nak ambil gmbr set bersalin shida punya ni untuk digunakan untuk promote set produk ni? tq in adv.

rahayu4179@gmail.com

shida berkata...

ayu rashid.. sila.. sila...