Isnin, 15 Oktober 2012

Selamat HAri Lahir yg ke6


Hari ni... 15.10.2012.. genap 6 tahun umur putera sulung aku... Syamsul Irfan. Sekejap ja masa berlalu. pejam celik.. pejam celik... ohhh dah tinggi dan besar anak umi.  Semoga anak umi membesar menjadi anak yg soleh, taat pada ibu bapa, hormat org tua, sihat sejahtera serta menjadi pembela agama, bangsa dan negara.. ohh terasa patriotik pula bila umi bercakap mcm ni. :-)

Mlm td, setelah diberitahu yg esok adalah birthday dia, abg dan adik bersungguh2 ajak p KFC.  Dah menjadi kebiasaan klu birhday sapa2 pun mesti p KFC, Tak dak tempat lain ka??? Mc D ke??? Marrybrown ke??? Dah la umi teringin lama dah nak mkn Samurai burger tu... hehe tp kehendak anak2 punya psal, umi ikut je la.. asal depa suka...

hanya oder dinner plate .. 3 ketul ayam untuk diorang. Buat masa sekarang tekak umi x bleh terima ayam, so umi hanya oder cheezy wedges. Tp pakat berebut nak cheezy wedges umi la pulak... akibatnya... abah kena perabis 2 1/2 ketul ayam goreng... kenyang tak abah?? hehehhe
erm.. adik klu tgk kamera, mcm2 aksi yg nak dibuat,

Ifran tya... Umi nak hadiah apa kat abg??
"umi hadiahkan kasih syg yg tak ternilai"
kasih syg ja ka? mainan tak dak??
erghhh... hehheheh..... Insyallah akan menyusul....


8 ulasan:

NM03 berkata...

hepi beday irfan

moga jadi anak yg soleh, pelajar yg cemerlang, insan yang berjaya kepada bangsa dan negara juga hamba yg sentiasa menurut perintahNya

amin

Tihara berkata...

as salam,

betui..ayam kfc dah tkleh nak telan sgt..tp marrybrown takpe plak..cheezy wedges KFC kedai lain tak bleh lawan :)

shida berkata...

Aunty NMO3,, tq so much....
Wsalam @tihara... yup... cheezy wedges KFC paling best...

Irfa berkata...

hai..tq sudi komen kat blog saya

nama anak no2 saya pun Irfan,nama penuh Muhammad Irfan
darjah 1..

happy bday irfan..moga jd anak soleh ye

shida berkata...

hai Irfa... sama la pulak nama anak kita kan... :-)
terima kasih atas ucapan :-)
apa pun, selamat berkenalan.. saya dah follow blog awk...

Dzuhata berkata...

anak aku 11.10.09 kira sekapai gak la dgn anak ang... sama bulan.. happy bday irfan ^^)

Dzuhata berkata...

camna aku nak folo blog ang nih? tadak gadget follower pun?

shida berkata...

tu hg dah follow pun.. :-)