Isnin, 8 Ogos 2011

jahit menjahit manik lagi

erm.. cuti 2 hari ni aku habiskan dengan mengemas rumah.. dan menjahit manik kat baju raya adik dan mak aku...
Bling2 la depa raya ni...
Baju aku??? entah la... nak jahit ke tidak....
Kalau rajin aku jahit. Kalau malas... tak jahit. Jom layan pic jahitan aku yg tak seberapa ini...

Baju adik aku ni bercorak2...!st time aku nak memanikkan baju yg bercorak neh..takut tenggelam... Tp cuba la kan???

Ha... zoom sikit

Ni pulak baju mak aku.... simple je. buat kat lengan baju.
Tersenyum mak tgk selepas aku habis jahit. Harap2 dia suka la yeee

ha... ni dari dekat...

ermmm...ok tak?


4 ulasan:

NM02 berkata...

mental fizikal kena kuat ni...

shida berkata...

krn menjahit ni jugak anak yg kecik jatuh kerusi.. huhuhu.. punya la focus mak dia ni menjahit tak sedar anak dia panjat kerusi

Tanpa Nama berkata...

wah semakin maju nampak..dah leh buat macam2 corak...

SiTyAiZa berkata...

bagus-bagus... ada kemajuan..... mmg cantik....