Selasa, 5 Februari 2013

Kedudukan baby

Tadi selepas majlis ucaptama, terus ke Remedic Clinic nak scan baby...
Alhamdulillah... baby dah pusing kepala ke bawah. Mula2 tak nak tunjuk muka dia, meniarap elok je...
Pas tu umi cakap, adik, pusing la.. umi nak tgk muka adik... lepas tu terus dia pusing. ermmm... dengar kata jugak baby umi...  Mcm adik aku pulak, tadi baby dia kejut mcmmana pun dia tak nak tunjuk muka... Tak pe la.. janji tahu keadaan baby sihat sudah.
tgk bentuk hidung mcm hidung abg, mulut pulak mcm mulut adik.... :-)
Jantina??? Dirahsiakan... Surprisee!!!! Nanti bila lahir ke dunia ini., Insyaallah aku akan bgtau ok...
  Lepas tu terus hantar PC untuk direpair kat kedai... Then terus balik opis....
Pukul 3 ptg mcm tu, ada mkn free lagi sempena sambutan Birthday staf dan kelahiran bayi staf...
Best tgk hadiah beg baby tu...
Dulu masa Insyirah aku dapat beg kecik comei je... Tp yg kali ni tgk hadiah yg  mereka dapat tu besar2 jugak... :-)


3 ulasan:

Bui Junaidi berkata...

SEMOGA BABY SENTIASA SIHAT HENDAKNYA..

BUI TEKA BABY BOY KOT..^_^

wahida berkata...

wah bestnya dgr...ish, rasa nak preggy balik jer...huhu...

semoga segalanya dipermudahkan ye sis...amin...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

moga semuanya baik2 saja yer