Jumaat, 4 Disember 2015

baby nenas

Hari tu tgk org post dkt fb tentang baby nenas ni...
Air liur mula menitik sbb aku ni mmg suka mkn nenas.
Baby nenas ni berasal dari Thailand.
Sini kan sempadan dengan Thailand..so stock mudah dapat la kot..

Yang ni pun kawan tlg beli dekat kedai area rumah dia..
Buah nenas juga tinggi Vitamin C tau...

rasa tak cukup je.. manis nyaaaaa

nanti nak pesan lagi la....


1 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Akak pun dah meleleh air tengok tu shida..
Boleh pos kat akak tak ;)