Jumaat, 21 September 2012

twister KFC

apa sahaja jenis makanan terasa sukar untuk ditelan.
Rehat hari ni member2 ajak p kfc.
KFC??? bunyi ayam saja sudah membuatkan tekak ini geli geleman.
sampai KFC.. nak mkn apa ye???
sampai depan kaunter, dengan yakinnya aku terus oder twister dan cheezy wedges.
Alhamdulillah, twister habis separuh.. cheezy wedges.. yillek... licin.
separuh lagi bungkus letak dlm handbeg.. balik mkn kat opis...
Dalam tak lalu ayam... kenapa aku mkn twister ek? sedangkan isi dalam tu ayam... :-)

gambar  ehsan: google
mood malas nak ambik gambar sbb ada some of my fren dah ckp cda the uploader...
:-) dah tabiat suka ambik gambar makanan n letak dekat FB...

he... setiap org ada citarasa masing2... ada org suka berkebun, ada org suka amik gambar  org lain... ada org suka ambik gambar diri sendiri, dan mcm2 lagi .

3 ulasan:

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lama da xmakan kfc.....

SiTyAiZa berkata...

kehkehkeh. ada gelaran khas untk u. huhuhu. cda.. hobi kita fb kita suka hati kita la kan. skarang ni u upload je dlt blog senang citer.!

shida berkata...

ha kan ct??? mcm2 hal la...