Jumaat, 16 Oktober 2015

birthday irfan ke 9

15.10.15...genap ank sulung umi 9 tahun.
Sekejap ja masa berlalu... rupanya dah 9 tahun aku bergelar ibu... Alhamdulillah.. aku dapat menikmati nikmat yang Allah bagi sebagai seorang ibu.
Macam biasa.. setiap kali birthday, abah dan anak2 lebih suka ke KFC.
Layankan aje... ikutkan umi.. umi lebih suka pizza ke...sushi ke.. :-)

Birthday boy request hadiah dari abah... tp abah keta kena hold dulu,

ISi adik pun suka bebenor  sambut birthday..

Cheezy wedges.. habis tu baru perasan ada lalat terbenam dalam sos wedges tu. Dok hidup lagi.. kesian dia...Kiki.. agak2 kalu report dkt pihak pengurusan, aku dapat ganti balik cheezy wedges tak?
:-)

operasi menyelamatkan lalat yang tidak berdosa itu... 

Apa pun cara kita raikan Hari lahir anak sama ada buat birthday party...buat kek...bawa makan2......janji mereka happy. 
Semoga anak umi membesar menjadi anak yang soleh ...berguna pada bangsa dan agama serta hormat pada org tua....









5 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Selamat hari lahir Irfan..
Semoga menjadi anak yg soleh..
Menjadi anak kebanggan ayah dan ibu ye Irfan..

shida berkata...

terima kasih aunty

fadh leyanie berkata...

Happy belated birthday irfan..moga mnjadi ank yg soleh..

dzu hata berkata...

happy birthday irfan
wow layout blog suda tukar hihihi

shida berkata...

thanks aunty fadh dan dzu