Isnin, 1 Jun 2015

peraduan mewarna sempena karnival amal hari penyayang

umi ambil cuti sbb nak bawa Insyirah masuk pertandindingan mewarna. Sekolah insyirah hantar wakil mewakili taska JHEIK. Lagipun hari jumaat kan..abah ada kerja..umi lah yg kena drive. Nasib baik ada parking.



tu..insyirah bersila dekat lantai. banyak org bawa meja. ooh tak pe, tahun depan kita usung meja ya syg...

abang Irfan dan kak Athirah pun join sekali. kebetulan pendaftaran masih dibuka. berkat kesabaran mak ngah irfan beratur nak daftar...boleh gak diorang join. yuran rm3 ja.


tgk budak depan ni..dengan meja siap dengan kipas lagi. cayalah!

balik awal..x sempat nak tunggu result sbb dok tau dah x menang. Insyirah asyik dok nangis dalam tu, Umi nak masuk pun x boleh..last sekali tanya dia kenapa nangis,, sakit perut lapar katanya.. hadoi... ingatkan apa...urusetia dah bg beg sorang satu ..dalam tu ada roti dan air kotak. dia tak perasan la tu. dekat tgn umi pun ada makanan tp x boleh nak masuk bg..sorry ya sgt..my careless.




1 ulasan:

Delores Hope berkata...

Bagus, saya benar-benar suka it.if Anda juga menyukai situs kami ikuti: http://www.robesdemariee2013.com/