Isnin, 2 April 2012

hadiah dari seseorang!

Sabtu lepas.. tgh  masuk kereta nak balik kampung tetiba nampak posmen pos laju masuk kawasan rumah. Terus aku  keluar dari keta... sememangnya aku selalu  excited  bila tgk pos laju sbb klu pos laju ni.. mesti utk aku je.. hehehe...
 tgk bungkusan.. sah untuk diri aku... tapi kandungan yg dalam tu bukan untuk aku tp untuk anakanda tersayang: Insyirah. hadiah dari aunty sity sempena birthday Insyirah yg ke 2.... TQ so much aunty....
pandai aunty pilih.. mcm tau2 ja...aku suka baju nih.. hari tu  aku mmg berkenan ngn baju  sara kids ni// tp tgk price... sayang ke duit.. hehehe...so tak ajdi beli... Tp alhamdulillah, kadang2 kita terpaksa lepaskan apa yg kita hajati tp kita terima barang yg sama dari sumber yg lain... :-)


Model sebenar sedang memperagakan bajunya,,,hahhaa.. lihatlah kesan contengan anak2 aku yg creatif di dinding rumah.... mula2 rasa nak nangis je.. tp lama2 aku senyum je...

padan elok2... nasib baik  aunty pilih umur 3 tahun punya... sungguh tinggi anak dara umi ni....


2 ulasan:

kakcik berkata...

Kenapa Insyirah buat muka confuse tu? Baru bangun tidur ya? :)

shida berkata...

kak cik... dia mmg susah nak diajak ambik gambar... duduk tak diam