Isnin, 30 Mei 2011

Bismillahirrahmanirrahim...

Hari ini adalah hari lahir aku... Semoga aku terus diberkati Allah, Dilindungi Allah serta dipermudahkan segalanya...
Terima kasih kepada suami dan Insyirah yang sanggup bersengkang mata sampai pukul 12 semata2 nak ucap besday kat umi. I love my Family....
Abang... Umi syg abg... hehhe.( Jiwang karat seketika)
Sebenarnya agak sedih... Aku buat blog baru. Memandangkan blog yg aku belai dan jaga sleama 3 thn dah tak boleh nak access.. Sbbnya akaun yahoo aku telah dihack...Password aku salah!!!!
Tp tak pe.... aku akan cari balik kenalan2 aku dari blog aku yg terdahulu.... Huhuhu Sadis dan sygnye aku kat blog aku tu... Aku kena bangun semula... Kwn2.. Pls give me a support. http://www.shidabaim.blogspot.com/

3 ulasan:

alimaz kembara terasing berkata...

hepi besday 2 u..... may allah bless u till the end of ur life.....luv ya....

SiTyAiZa berkata...

Heppi besday sahabatku dunia akhirat... semoga hubungan kita kekat ke akhirnya... dan diberkati kehidupan didunia dan akhirat... amin...

jgn sedih-sedih dgn blog lama tu.... u still leh tgk cuma x leh nak masuk je....

shida berkata...

thnks my fren...